DESPRE NOI

Dogotari.md este un brand din Republica Moldova, creat și dezvoltat de către întreprinderea industrială ,,Texagroteh,, S.R.L. fondată în anul 2006.

Scopul nostru reprezintă satisfacerea clienților prin realizarea produselor conform concepțiilor și cerințelor acestora, prin intermediul experienței noastre.

Materiale de calitate

Materialele folosite sunt de calitate, au o gamă coloristica adecvată cerințelor clienților noștri, textura variată, de la elegant la sobru si până la exotic, preturi accesibile, satisfăcând cele mai rafinate gusturi. Întreprinderea folosește utilaje performante pentru croi, cusut, călcat, verificat, si ambalat.Muncitori calificati

O atenție deosebită acordăm calificării muncitorilor, astfel încât aceștia să poată deservi cu randament maxim utilajele din dotare și să asigure nivelul de calitate al fiecărei operațiuni executate. Organizarea si supravegherea producției este asigurată de către tehnicieni foarte buni, cu pregătire profesionala corespunzătoare si cu experiență în domeniul producției. În prezent activează 250 de angajați.

Partenerii noștri